Parteneri

SMaRT este membră a Coaliției pentru Drepturile Migranților și Refugiaților (CDMiR)

Coaliția are 18 membrii fondatori, organizații neguvernamentale care au activitate în domeniul migrației, drepturilor omului și al advocacy-ului pentru schimbarea de politici publice.

Membri actuali:

 

 

Principalele obiective sunt:

Îmbunătățirea imaginii migranților și refugiaților în spațiul public printr-o strategie unitară de comunicare;

Optimizarea accesului migranților și refugiaților la drepturi prin corectarea unor prevederi contradictorii/nefundamentate pe principii de drept/justiție socială din legislația în vigoare și prin îmbunătățirea unor practici/prevederi legislative cu impact asupra drepturilor lor fundamentale.

Misiunea Coaliției este de a promova și de a coordona activități de advocacy, de a monitoriza efectele acestora, de a interactiona cu decidentii politici si de a influența decizia publică în mod transparent si echitabil în domeniul migrației.

Coaliția își va sprijini membrii la nivel național în implementarea unor campanii și acțiuni de advocacy în domeniul migrației în zonele specifice de expertiză. Partenerii din cadrul Coaliției recunosc importanța fundamentală a consolidării cooperării în domeniul politicii de migrație printr-o mai bună comunicare a acțiunilor noastre și prin coordonarea eforturilor la nivel național și/sau european.

 


Sponsor: